2018.02.13-ára társas estet hirdettünk a szakkollégium termébe. Habár a Facebook eseményt elég későn raktuk ki, tetemes mennyiségű ember gyűlt össze.

Lehet az emberek magas számába az ingyen sör is belejátszott?

A rendezvényre rágcsával, sörrel, borral és a nyertesek számára könyvutalvánnyal készültünk. Elég meglepő módon a kezdőidőpont előtt már elkezdtek szállingózni az emberek, a hatra már legalább tizenöten voltunk, ez a szám gyorsan húsz környékére emelkedett, amivel elértük a terem befogadóképességének határát.

Perudót játszottunk, ez nem egy bonyolult játék, de nagyon nagyokat lehet benne kárörvendeni, illetve elég taktikus.

A szabályokat elég gyorsan elsajátította mindenki, ezután három csoportra bomolva kezdődött a játék. Nagyon jó hangulatban folyt le az első éles mérkőzés, akik ismerték már a játékot szívesen segítették az újakat. A hangulat emelkedésében a fogyó alkohol is közre játszott, de mint mindig, most is csak ésszel fogyasztottunk. Végül 3-4 meccsre volt idő. Az utolsó körök győztesei megkapták az utalványukat. Ezután közösen, jó hangulatban eltakarítottunk, rendet raktunk. Annyira tetszett mindenkinek a játék, hogy pont kapuzáráskor értünk ki.

A nagy érdeklődésre tekintettel, illetve engedve a résztvevők nyomásának számítani lehet folytatásra, ahol perudón kívül egyéb társasok is sorra kerülhetnek.

 

Köszönet a rágcsáért és innivalókért a Szentágothai Szakkollégiumnak, illetve a Mafihe PHB-nak, a szervezőket pedig a munkájukért illeti hatalmas köszönet.