Másodéves marketing hallgatókként fontosnak tartjuk a szakmánkban kapcsolatos továbbképzéseket, konferenciákat, eszmecseréket és versenyeket az egyetemi oktatás mellett, mindig jót tesz a kiszakítás egy adott közegből, mert új lendületet ad mindenhez.

Úgy érezzük most is ez történt velünk, jött ez a lehetőség és lecsaptunk rá. A vonatozás nem volt leányálom, talán még most is halljuk a vonathangot és furcsa az, hogy amikor fölkeltenek nem a jegyeket és bérleteket kérik de kezdünk visszaszokni. Megérkeztünk 20 óra vonatozás után, az állomáson dr. H. Zsolt fogadott minket és Cs. Gábor fogadott minket. Elvárásainkat is túlszárnyalva foglalkoztak velünk, már-már kiskirálynak éreztük magunkat, estére csináltak nekünk vadaspörköltet ami igazán jól esett egy ilyen hosszú út után. Megkezdődött az oktatás része, láttunk már néhány előadót de dr. P. Gábor előtt emeljük kalapunkat. Gyakorlatias, megtörtént példákat mondott el, mindeközben tüzetesen elmagyarázta a tananyagot. Sajnálatunkra a játékokra amiket beletervezett a tantervbe nem volt idő mivel öt nap nagyon kevés egy ilyen mértékű tananyag leadásához.

Pécs nagyon szép város, rengeteg érdekessége van aminek nagy részét igyekeztek is megmutatni a szervezők. Úgy gondoljuk, hogy az oktatás mellett ugyanolyan fontos a kapcsolati tőke, ez volt a másik indok amiért jelentkeztünk, ugyanis mindannyiunkból lesz valaki és soha nem lehet tudni mikor kire lesz szükség. A pécsi diákok nagyon aranyosak és kedvesek voltak velünk, esténként szerveztek nekünk közös csapatépítő programokat ahová szívesen mentünk. Azt hisszük sikerült egy új szálat kialakítanunk a baráti vonalon.

Mindent összesítve köszönünk mindent a szervezőknek, résztvevőknek, támogatóknak, és a kisérő tanárunknak. Nagyon jól éreztük magunkat alig várjuk, hogy viszonozhassuk egyszer majd. J

Üdvözlettel: Szilágyi Attila, Albert Lóránd

 

 

 

PKTF_logo copy