Bevallom őszintén, hogy az útazás elején volt bennem egy kis félelem, hogy milyen is lesz ez a pár nap, de ahogyan megérkeztünk egyből tudtam, hogy jó kezekben vagyunk és nincs mitől félni.

 Nagyon örvendek, hogy egy ilyen projekt részese lehetek, és hogy pár nap alatt megannyi rengeteg új dologot tanulhattam.

Ami a legjobb volt az az, hogy tulajdonképpen amit az egyetemen tanítanak a három év alatt azt így most négy nap alatt egyben láttunk. A csapat mindenik tagja megtalálta a számára fontos információkat amelyeket a későbbiekben a projekt kapcsán tud felhasználni.

Mindamellett, hogy négy nap intenzív tanulásban vettünk részt a szervezők arról is gondoskodtak, hogy az ott eltöltött idő az tartalmas legyen számunkra, így különböző programokkal kedveskedtek nekünk. ( városnézés, csapatépítő esték). Így ezuttal is szeretnénk megköszönni nekük a fáradalmaikat, hogy szebbé tették számunkra az ott eltöltött időt.

Nagyon nehéz most ezt a pár napot összefoglalni, mivel rengeteg információt kaptunk. Ami a legfontosabb, hogy mindezeket tudjuk felhasználni a projekt kapcsán és, hogy a projektjeink is legalább olyan jól sikerüljenek mind amennyire lelkesen tanított minket Pauler Gábor tanár úr.

Nagyon várjuk már a következő talalkozást, és mégegyszer nagyon szépen köszönünk mindent.

Dancsuly Helga

 

PKTF_logo copy