A Szakkollégium őszi közösségi programjairól szeretnélek értesíteni Benneteket.

  1. Malacpecsenye limited edition (MLE)

A KÁLMÁNCHEY-sek régi kérése volt egy jó malacpecsenye. Örömmel jelentem, hogy nemcsak a malac, de a hely is megvan, ahol – kemencében – megsütik nekünk. Nagyárpádon, a Vigadó Étterem kerthelyiségében. Ide 4-6 fős csoportokban lehet kijutni, s annak, aki szeretne malacot enni, az előzetes regisztráción túl rendelkeznie kell egy – az út közbeni állomásokon begyűjtött – pecséttel. A csapatokban lennie kell legalább egy-egy ttk-s és bölcsész tagnak! Tessék csak ismerkedni egymással! Sportos öltözet javasolt!

A limitáltság arra vonatkozik, hogy mindösszesen 36 adag malacsült készül, ezért csak legalább egy pecséttel rendelkező szakkollégisták kaphatnak belőle. Mivel a szakkollégium az alkohol fogyasztását a rendelkezésre álló forrásokból nem támogathatja, aki egy sört szeretne inni, hozzon pénzt is magával. Ja: s mivel a szakkollégisták beiratkozása lemaradt a félévben, természetesen a helyszínen is be lehet iratkozni. Ja2: jelenléti ív is kötelező.

Indulás az Árkádból, 2020. október 15-én15:00 órakor.

Jelentkezni: „KERTAI Bendeguz” <bendeguz.kertai@gmail.com>

 

  1. Művészet és történelem hétvégéje

Pécs méltán híres látnivalóinak megtekintése: Csontváry Múzeum, Cella Septichora, bazilika megtekintése az egyik őszi hétvégén. Szervezés alatt, A kombinált belépők árát egy élménybeszámolóért cserébe megtérítjük. 2-6-fős csapatokba szerveződjetek…..

Jelentkezni: „MITS Nora” <mitsnora@gmail.com>

 

III. FESZT OKTÓBER: SÖRKÓSTOLÓ

20 főre szervezünk sörkóstolót a Széchenyi tér 16. sz. alatti SZALON Sörbárba, erre is várjuk az érdeklődőket. Az Egyetem melletti sörfőzde termékeit kóstolhatjátok meg. Ez a program 1000 ft beugrós, szintén a pályázati kötöttségek miatt, de a sörhöz valókat a Szakkollégium fizeti, s a végén ajándék is lesz.

IDŐPONT október 21, 18:00

Házigazda: a Pécsi Sörfőzde tulajdonosa: SZEMEREY Zoltán.

Jelentkezni: „MITS Nora” <mitsnora@gmail.com>

Várunk Benneteket!