15:00
1111 Budapest, Műegyetem rkp. 3., D Épület 222.
A minősítést 2011-ben hozta létre a Szakkollégiumi Mozgalom, mely azóta változatlan formában működik. Idén először lépte át a minősített szakkollégiumok száma az 50-et, eközben az Oktatási Hivatalban regisztrált szakkollégiumok száma csaknem megduplázódott. A jövő hét folyamán az EMMI-be is ellátogatunk Palival és Szandival (megy róla külön e-mail), a fejleményekről itt biztosan lesz szó. A workshopra a korábbi MSB tagjait is meginvitáljuk.
17:00 HÖOK Jövőkép fórum
A HÖOK számos felsőoktatási intézmény diákjával leült és leül egy fórum erejéig, melyek célja, hogy minél több felsőoktatási hallgatóval és szereplővel kapcsolatba kerülve átfogó, konstruktív javaslatokat és kéréseket fogalmazhassanak meg a mindenkori kormányzat felé a felsőoktatás minőségének előremozdítása, fejlesztése érdekében. Ahogy Interkollon is szó volt róla, ezekbe szeretnék és szeretnénk a szakkollégiumok problémáit is becsatornázni.
A helyszín Budapest, az érdeklődés felmérése céljából kérlek töltsétek ki ezt az űrlapot kedd éjfélig: https://goo.gl/forms/Hj7myWqnOIQ74Ycy2
Az alulról szerveződésnek teret engedve szívesen fogadjuk, amennyiben valaki tud helyszínt biztosítani. A két program után kötetlenebb részre lehet számítani! Szállást megoldjuk, ha vidékről érkeztek!
Pintér László
Energetikai Szakkollégium
​​Műegyetemi Szakkollégiumok Közösségének elnöke
Interkoll Kommunikációs Bizottság tagja