Sport és művészeti tevékenységek

 1. szeptemberében csatlakoztam a PTE Táncegyütteshez, azóta számos az egyetemem hírnevét öregbítő fellélépsen, jótékonysági eseményeken, nemzetközi és hazai versenyeken vettem részt. Emellett, a 2021 szeptemberében megalapuló PTE PEAC Cheerleading Szakosztály sportolója vagyok. Az alábiakban felsorolom néhány kiemelkedőbb eredményünket, előadásainkat.
 • április 2. Cheerleading és Performance Cheer MEFOB, Budapest
 1. hely, Senior Show Cheer Team
 2. hely, Senior Hip-Hop Team
 3. hely, Senior Freestyle Pom Team
 • április 09. Futás az autizmusért, Pécs
 • szeptember 01. PTE TTK Orientációs Napok, Pécs
 • április Zöld (Tánc)Lépésre fel! fotósorozat, Pécs
 • június 18. „Brávisszimó Cirkusszió” c. két felvonásos jótékonysági táncest, Pécs, Kodály Központ
 • december 11. VI. Santa’s Cheer Cup Nemzetközi Verseny
 1. hely Senior Show Cheer Team
 2. hely Senior Hip-Hop Team
 3. hely Senior Hip-Hop Double
 4. hely Senior Freestyle Pom Team

 

Tudományos tevékenységek

2021 óta aktív tagja vagyok a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karánál dolgozó Biomechanika kutatócsoportnak. Fordítói munkámmal hozzájárulok a csoport idegennyelvű folyóiratokban való publikálásának. Nemrég jelent meg, például, egy magas presztizsű folyóiratban, a 4,5 impakt faktorral rendelkező Frontiers in Physiology-ban a kutatócsoport egy cikke. Emellett a kutatások lebonyilításában is aktívan részt veszek, segítve ezzel a kutatócsoport munkáját.

Közösségi tevékenységek

2019 szeptemberétől a MATEGO Alapítvány és a PTE TTK közös szervezésében megvalósuló Töprengő Klub matematikai tehetséggondozó foglalkozásokon, és az alapítvány által lebonyolított matematikai tehetséggondozó versenyeken önkéntes tevékenységeket folyatatok. A Töprengő Klub vetélkedőin aktívan részt veszek a szervezői feladatokban, illetve az esemény lebonyolításában egyaránt.