Már 25 fő fizetett regisztrációs díjat a XVIII. János Szentágothai Multidisciplinary Conference-ra(JSMC-2020), a Szentágothai Szakkollégium Egyesületnek a Raiffeisen Banknál vezetett 12072552-01505297-00100002 számú folyószámlájára utalással.

A 25 főből 3 kárpátaljai és hárman Újvidékről érkeznek, illetve 19 fő – véletlen matematikai egybeesés – az utolsó három napon, azaz 29, 30 és 31-én utalt. Van egy porugál versenyzőnk is. Lassan a szervezők is kezdik megszokni, hogy a deadline az azért határidő, hogy addigra megtegyék a szükséges lépéseket. Azaz: NEM előbb…

Tisztán emléksz, hogy a kedvezményes fizetési határidő előtt a 2012-es világkonferenciánk szervezői ültünk egy kupacban a hat fő early bird-ünkkel hogy miképpen lez ebből 2nd Global Congress on Plant Reproduction Biology. Aztán lett 144 résztvevővel a világ 30 országából.

Most is kerigenek mendemndák húsz fős csoportról, mg 5 barátról, akik összevárják egymást a regisztrációval.

 

DE ami nem mendemonda, hanem írásban rögzített kontraktus, az a

Pécsi Egészségipari Innovációs Központ ZRt. (PEIK) magát külön szekcióból kinövő ‘Twin’ konferenciája, amelyre szintén várjuk az érdeklődőket.

A felek együttműködése több, mint fél évtizedre tekint vissza: 2014. áprilisban már rendezett a Szentágothai Szakkollégium Tehetségpont konferenciát a Pécsi Egészségipari Innovációs Központ ZRt.-nek. Akkor a több száz főt megmozgató OFKD-nek egyik elkülönült szekciójaként tagozódott be a PlantRepro Nkft., mint konferencia-szervező megbízásával, de hamarosan kiderült, hogy a harcsa nem tud megfordulni a kádban, azaz az érdeklősés kinőtte a konferenciát.

Most – tanulva az előzőekből – , a III. PEIK Disszeminációs Konferenciát már eleve elkülönítve hirdetjük.

 

A képek a XI JSMC-n, azaz a JSMC-2014-en készültek.