Ahogy már megszokhattuk, idén is hangos nevetéssel és közös társasozással indult a félév a Szentágothai Szakkollégium E/429-es termében. A szokásos PERUDO társas és franciakártya mellett számos más kártyával illetve játékkal ismerkedhettünk. A jó hangulatot már az elején megalapozta a rágcsa és ital mellett az is, hogy mindenki elhozta kedvenc játékát és a lelkes szabályismertetés közben megindult az ismerkedés.

A robbanó cicáktól, ami, mint mindenki megtudta egy őrületes figyelem játék, a rabló römin át, a hetesezésig rengeteg dologgal találkoztunk. A kimagasló hangulathoz hozzájárult társaságunk sokszínűsége, hiszen a megszokott fizikás csapaton felül jó pár más szakos hallgató is csatlakozott.

Köszönjük, hogy ilyen sokan eljöttetek! Bízunk benne, hogy aki ott volt kedvet kapott a folytatáshoz és találkozunk legközelebb is! Ha valaki még bizonytalankodott, az eseményen készült képeket látva reméljük, hogy kedvet kap és legközelebb személyesen is eljön megtapasztalni milyen is a folyosóra harsogó nevetés, és a garantált jókedv!

Szigeti Dalma A programelem az NTP-SZKOLL-19 támogatásával valósult meg