Április 26-án ismét összeültünk egy jóhangulatú társasozásra a Szentágothai Szakkollégium termében. Az immár negyedik alkalommal megrendezett eseményre megint szép számmal érkeztek az emberkék az egyetemnek több karáról a szervezők nagy örömére, hiszen ez azt jelzi, hogy érdemes ezeket az esteket megszervezni, és egyre jobban terjed a program híre.

Ahogy már megszokhattuk, volt enni és inni való, sok nevetés és még annál is több dobókocka. Ezek ugyanis a Perudo társasjáték elengedhetetlen részei. A nagy létszám miatt a játék most is több asztalnál folyt, forogtak a kerekek, mentek a szivatások, mert hát a végén ugye csak egy maradhat kockával.

Kis idő elteltével az egyik asztalnál egy új játék is előkerült. Ez egy többszereplős logikai játék volt, minél többen játszák annál mókásabb. Kicsit blöffölős, kicsit taktikázós, összességében nagyon szórakoztató játék ez is. Ahogy telt az idő, úgy cserélődtek az emberek az asztaloknál, volt, aki kipróbálta az új játékot, volt, aki egy újabb kör Perudo mellett döntött. Egy biztos, senki nem unatkozott.

Ez az est is remek alkalom volt a zh-k és vizsgák előtti utolsó kikapcsolódásra. Ismét olyan jó hangulatban zajlott az egész, hogy a lehető legkésőbbi időpontig, este tíz óráig húzódott a játék. Aki ott volt az láthatta, hogy mindig megéri eljönni, ismerkedni, játszani, nagyokat nevetni és százéves barátságokat megtörni a vérre menő Perudo csatákkal. 😀

Az este vége felé megérkezett Frigyik tanár úr is, aki eleinte csak nézte a játékot, de utána ő is becsatlakozott, ezzel is emelve a tétjét az estének.

Viccet félre téve én személy szerint nagyon jól éreztem magam, és remélem, hogy a jövő tanévben is még sok ilyen estét tölthetünk együtt, kiszakadva egy pár órára a dolgos hétköznapokból. 🙂

Maros Lilla