Már megint egy félszáz érdeklődőt bevonzó rendezvény, ezúttal a Szentágothai Tehetségpont tagja, a PlantRepro.eu Nkft. pécsi BossConnect Mentor Programja jóvoltából. (A program GINOP 5.1.3.-2017-00164 támogatott.)

Ezen az estén is vagy félszázan úgy döntöttek, hogy megnézik, mit kínál, mit nyújt a karrierre készülők vagy a leendő vállalkozók részére a Tehetségpontunk mentorprogramja.

Ki a közösségi oldalakról, ki PTE belső hirdetési rendszeréből (köszönet érte az EHÖK-nek és Kancellár Úrnak, aki kezdettől tevőlegesen támogatta a kezdeményezésünket) ki az ismerősökől hallott róla, de akadt, aki már másodszorra (az előzőt lásd ITT.) jött el a mentorprogramra: hiába, a személyes találkozásnak, az érvényesülő „kémiának” még mindig megvan a maga vonzereje.

A ma esti mentorok: KATONA József, LÉVAY Csaba, SCHÖNBERGER Krisztián és SZENTPÉTERI L. József voltak, LÉVAY Csaba a jövendő vállalkozóit, míg a másik három mentor az alkalmazotti karrier-álmot dédelgetőket vette mentori szárnyai alá.

A BossConect Magyarország legngyobb önkéntes, társadalmi célú mentor közössége,  mint ilyen, azt vállalja, hogy a munkaerő piacra kiváló mentorok által felkészített, minőségi munkaerőt bocsát ki. A mentorok közössége önkormányzó, maguk döntenek arról, hogy kiket fogadnak be a soraikba.