Csatolom a Katus Klub mai (2022.X.19.) közgyűlésének jegyzőkönyvét. A legfontosabb információk ebből:

Megválasztásra került a Klub új vezetése:

az elnöki tisztségben Vörös Zsolt maradt, alelnökségre Pusztai György lépett fel, a program-koordinátori feladatokat Sághy Viktória fogja ellátni, még jegyzőnek Kovács Dániel lett megválasztva.

Most pénteken (október 21-én) 19 órától kerül sor csapatépítő tréningünkre, a szakmai vacsora „menüje” pizza. Kérem, aki szeretne részt venni az eseményen éjfélig, legkésőbb holnap délig jelezze azt a Facebook-csoportban található szavazáson.

Helyszín: Ferences kollégium (a villamos mögött).

Vietnámi háborúról szóló előadás munkálatai az utolsó fázisba léptek, időpont: november 9. 16:00, a marketing, közösségi médiás osztály elkezdhet dolgozni az esemény hirdetésén, a meghívók kiküldésén.

II. Erzsébetről szóló előadás szervezésével is haladunk, előadóink fel lettek kérve, az esemény cél időpontja november közepe.

Elő-TDK estet fogunk tartani a TDK-zók felkészülésének segítésére, ahol az indulók és a tagság egymás előadásait véleményezik és oktatókat is meghívunk valódi szakmai értékelésre (november 21-22-23. a cél időpont)

A szümposzion eltolva tavaszra a félév átszervezése és a Szenes hiánya miatt, de a szervezés továbbra is zajlik

A következő közgyűlésig elvégzendő feladatok a jegyzőkönyv végén összegyűjtésre kerültek, ezt kérem az érintettek tanulmányozzák át, hogy minden megfelelően került-e lejegyzésre a közgyűlés káoszában.

 

Üdvözlettel és további szép napot/estét/reggelt kíván:

Kovács Dániel László

A SZJSZK Katus László Történész Kutatói Klub jegyzője