Felhívás

a PTE TTK Szentágothai János Protestáns Szakkollégium

(PhD és TDK) konferencia és hallgatói versenyére

(XVI. Szentágothai Konferencia)

Kedves szakkollégisták!

Tisztelt egyesületi tagok, érdeklődők!

 

Hagyományos nemzetközi konferenciánkat az idei tanévben 2019. február 14. és 15. napján tartjuk.

Jelentkezni lehet előadással és poszterrel is.

A konferenciára várjuk minden olyan tagtársunk jelentkezését aki graduális (BA., MA., BSc., MSc.) vagy Ph.D. képzésben vesz részt, és szívesen bemutatná tudományos munkáját egy 15 perces előadás vagy poszter formájában. Az előadások és poszterek nyelve lehet magyar vagy angol. Az absztraktokat (max 250-250 szó) mindkét nyelven kérjük majd egy külön felületre feltölteni.

A konferencián való részvétel 3.000,- Ft (2018. december 15. napjáig befizetve 1.500,- Ft), és előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztrációs díj tartalmazza a tudományos versenyben való részvételt, a kávészünetekben való ellátást (kávé, pogácsa, üdítő – ebédet nem), illetve a regisztrációs csomagot.

Az első napon ünnepélyes megnyitó, míg a zárónapon ünnepélyes záró rendezvényt tartunk, mind a kettőn 3-3 plenáris előadással, melyeken a részvétel az aznapi előadóknak kötelező. A konferencián való részvétel igazolásait és az absztraktfüzeteket is a plenáris előadások szüneteiben osztjuk ki a jelenlevők részére – amely egyébként 3.000 Ft-ért lesz a nem-megjelentek számára hozzáférhető.

A jelentkezni legkésőbb 2019. január 15 éjfélig, a jelentkezési lap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/1KejgL2ABIF9yZuzCUzpICMAKa5QXV73eacdMV2zPO0s/edit?usp=sharing kedvezményesen pedig 2018 december 15. napjáig befizetve lehet.

A regisztrációs díjat a Szentágothai Szakkollégium Egyesületnek a Raiffeisen Banknál vezetett 12072552-01505297-00200009-es számlaszámára kérjük küldeni. Közleményben „Jelentkezo XY” (a nevetek) legyen.

Kérdéseitekkel megkereshettek minket a szjszk.konf@gmail.com e-mail címen.

Továbbá várjuk segítők jelentkezését is, akik szívesen részt vennének a konferencia szervezésében vagy lebonyolításában. Aki tehát segítene, az jelezze szándékát a Kővári Petrának, a petra.kovari@gmail.com címre küldött e-mailben mihamarabb. Az üzenet tárgyának írjátok be: Segitő.

Konferenciára minden tagtársunkat szeretettel várjuk,

és egyben megjelenéseteket elvárjuk!

 

GÁBRIEL Róbert DSc

Szakkollégium alapító elnök

a konferencia házigazdája

HATVANI Zsolt Ákos PhD

Szakkollégium igazgató