Szeptember 5.-én újra dobókockák csörömpöléseitől, „hazudsz, nem hiszem el, hogy bubit raktál” hangfoszlányoktól, illetve harsány nevetésektől visszhangzott a Szentágothai Szakkollégium E/429-es termének fala.

A megunhatatlan PERUDO nevezetű játék, és a klasszikusnak számító francia kártya nem csak a régimotoros szakkolisokat vonzotta, hanem pár új lelkes játszani vágyó figyelmét is felkeltette, sőt Zsoltot, a szakkollégium elnökét is mindenki nagy örömére, körünkben tudhattuk. Fogytak a dobókockák, fogytak a kártyák (persze attól függően kinek mennyire volt éppen szerencsés keze…) na és persze fogytak az elengedhetetlen nassolnivalók, és a finom kis itókák is. A játékra szánt 4 óra hip-hop el is telt, bár az idő múlását leginkább mindenki győztes, illetve „hagytam a többieket is érvényesülni és most kivételesen nem nyertem” játszmák váltakozásában mérte.

 

 

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki eljött és játszott velünk egy jót! Aki esetleg lemaradt volna, az Máté kitartó dokumentálásának köszönhetően, elkaphatja az este pár pillanatát! Mi várjuk már a következő rangadót, reméljük Ti is!

Maller Kincső